Výkup bouraných aut

15.2.2013  autor:  Lucie Osmanská

Měli jste s vozem havárii a jeho oprava se vám finančně nevyplatí nebo již do něj nechcete investovat? Jednou z možností je jeho prodej na náhradní díly. Řada firem nabízí výkup bouraných automobilů.

Pokud se rozhodnete prodat svůj bouraný vůz specializované firmě, vybírejte jen prověřené společnosti. Ty vám na základě poškození vozu vykalkulují cenu. Záleží na rozsahu havárie, které komponenty bude možné použít jako náhradní díly. Některé firmy zajišťují i takové služby jako je například odtah zdarma vašeho bouraného vozidla.

Odkup bouraných vozů snadno a rychle

Výkupem bouraných aut se zabývá mnoho firem, které snadno dohledáte na interentu. Většina z nich vám zaplatí za váš vůz v hotovosti. Zajistí i odtah na celém území ČR (některé společnosti vám jej zajistí i z jiných evropských zemí) zdarma, nebo za smluvní poplatek. Vyřídí za vás veškeré formality, poskytnou odhlášení vozu zdarma a pošlou kopii technického průkazu po přeregistrování. Zajistí odtah vozidla z jakékoliv části České republiky. Některé firmy zapůjčují i náhradní vozidlo.
Tyto firmy se nespecializují jen na osobní automobily. Většina z nich vykupuje i motocykly, nákladní vozidla, terénní 4x4 nebo užitková vozidla. Na jejich webových stránkách můžete vyplnit i formulář s údaji o vašem vozidle a oni vám obratem pošlou cenu, za kterou by mohli od vás auto odkoupit. Uvedete, kde se nachází, jeho značku, rok výroby, obsah motoru, barvu a přibližný popis výbavy.

Vyplatí se koupě vozu v zahraničí

Pokud chcete ušetřit za nákup automobilu, jednou z možností je pořízení bouraného vozu ze zahraničí. Důvod je jednoduchý. V ekonomicky silnějších zemích západní Evropy se řidiči většinou zbavují i lehce bouraných aut namísto investování do jejich oprav. Pro české řidiče se jejich koupě a následná oprava finančně vyplatí více, než pořízení stejného ojetého vozu v České republice. Než se však rozhodnete ke koupi bouraného vozidla, měl by jej první vidět odborník, který vám bude schopen odhadnout, jakou částku budete muset zaplatit za jeho kompletní opravu. Bourané vozy se k nám nejčastěji dovážejí z Anglie, Německa nebo Francie.


Tento článek vznikl za přispění společnosti Klikpojištění.cz, která pro vás porovnává nejlevnější pojištění. Na jejich stránkách klikpojisteni.cz si můžete například srovnat povinné ručení wustenrot s ostatními pojišťovnami.
 

Diskuze - přidejte váš komentář

URL v příspěvku nejsou vypisovány jako aktivní odkaz. Příspěvky jsou kontrolovány administrátorem.

hajlichova@seznam.cz
Autor: andrea (host)
Datum: 24.3.2013 v 12.32
Můžeme mi zaslat kalkulací ceny výkupu bouraneho vozů. Fiat punto 1999 1.1 benzín najeto 120tis technická 1/2015 bourane na předek motor ok
výkup vozu
Autor: Redakce
Datum: 25.3.2013 v 08.30
Dobrý den, my jsme pouze informační portál, takže kalkulaci vám neuděláme. Doporučuju ale zaslat email na nejbližší firmu, ve vašem okolí, která se zabývá výkupem bouraných vozů.
prodej
Autor: milan (host)
Datum: 16.2.2019 v 16.40
dobry den prosim mam 2 auta na rozebrani ale sou uz tak trochu znicene mam opla rok 99 nafte docela poradku jen rozbyte predni sklo a chyby baterie jinak vse pohode a pak mam renaut megan rok 99 po nehode tak ma predni pravi svetlo a blinkr rozbyte a rtochu pomlaceny jinak motor a vse je poradku zn jsou depozitu opl je i sdoklady i znackami bez stk 607948551 milan-ferko123456@seznam.cz

Nejžádanější značky: Audi | BMW | Citroën | Fiat | Ford | Hyundai | Mazda | Opel | Peugeot | Renault | Škoda | Volkswagen

Online autobazar | Server Autobazary ojeté auto.cz je napojen na autosoft.cz