Luxusní ojetá auta nad jeden milión korun

31.7.2015  autor:  Redakce

Většina motoristů si jde do autobazaru koupit ojetý vůz, který se pohybuje nejvýše v řádech stovek tisíců korun. Jenže v nabídce ojetin se pohybují i taková luxusní auta, jejichž prodejní cena končí šesti nulami. Pojďme si společně představit ty nejlákavější kousky, které stále čekají na své majitele.

Ferrari 6.3 LaFerrari 1/499

Nádherný stříbrný kousek z Maranella je k mání v jednom českém autobazaru. Jedná se o modelový rok 2015 a najeto má pouhých 100 km, takže se na našich silnicích zřejmě moc neohřál. Model LaFerrari je hybridním sportovním vozem, pod jehož kapotou najdete kombinaci 6.3litrového atmosférického dvanáctiválce a elektromotoru, které spolupracují se sedmistupňovou dvouspojkovou převodovku. Výkon dosahuje 961 koní, což ve výsledku znamená, že z 0 na 100 km/h dosáhnete za necelé tři sekundy. Výčet výbavy by byl na další tři řádky, ale jen ve zkratce můžeme zmínit např. satelitní navigaci, automatickou uzávěrku diferenciálu, kožená sportovní sedadla, různé elektornické asistenty, atd.

Aston Martin Vulcan V12 7.0

Jmenuji se Bond, James Bond! Tak zde to asi moc platit nebude. Ačkoliv je značka Aston Martin spojována právě se sérií Bondovek, tento kousek se jmenuje Vulcan. A doslova jako vulkán se dokáže chovat i na silnici. Na tohle auto, abyste si rovnou pořídili zbrojní průkaz. Bohužel, ani on si moc neužil tolik opěvované české silnice. Podle údajů prodejce má najeto jen 50 km, je v zelené barvě a pod kapotou burácí motor o zdvihovém objemu 6.9 kubíků, který dokáže na kola přenést výkon až 749 koní. Má cenu zmiňovat, za kolik sekund si Vulcan poradí s pokořením hranice 100 km/h?

Porsche 4.6 918 Spyder 1/918

A teď něco pro milovníky značky Porsche. I ti mohou v tuzemském autobazaru narazit na pěkný skvost. Jde o vůz Porsche 918 Spyder, který stále nenašel svého kupce. Jo, nepatří k těm nejlevnějším a za jeho pořízení byste postavili nejméně 10 rodinných domů, ale vysvětlete to někomu, kdo je prostě na těchle autech ujetej. Najeto má 150 km, objem motoru činí 4.5 litrů, výkon dělá 652 kW. Vyrobený byl v roce 2015 v šedé matelíze a ani tady nečekejte manuální převodovku.

Lamborghini Murcielago 6.5 V12 LP670-4 SuperVeloce S

Tenhle krasavec vychází v součtu výše vyjmenovaných zatím k nejlevnějším, i když, jak se to vlastně vezme, že? Každopádně jde o další sportovní autíčko, které by si přál mít v garáži snad každý. Najeto má nějakých 31 800 km. Pyšní se 6.5litrovým hnacím agregátem, který dokáže vyprodukovat výkon 669 koní. Samozřejmostí je bohatá výbava a ten nejlepší komfort. Murcielago je vyrobeno v bílé barvě a s italskou trikolorou.

Ferrari F12 Berlinetta 6.3 V12

Mezi ojetými vozy v Česku figuruje i tento rudý ďábel z Maranella. Ferrari F12 Berlineta dokáže rovněž okouzlit. Nádherný supersport má najeto 15 000 km, pyšní se červenou metalízou a je osazený motorem o zdvihovém objemu 6.2 litrů. Výkon výrobce uvádí na hodnotu 739 koní. Vůz je v perfektním stavu a přípravený na svého nového majitele. Tak na co ještě čekáte? :)

Lamborghini Aventador 6.5 LP 700-4 Roadster

O tomhle autě by mohl vyprávět Leoš Mareš. Jeden takový kousek se blýskal i v jeho garáži. Nyní se k němu můžete přidat i vy. Lamborghini Aventador je k dostání v tuzemsku, a to hned v několika variantách. Sice jde o ojetinu, ale většinou s minimem najetých kilometrů. Podstatné je to, že všechny nabízené vozy mají stejný hnací motor, konkrétně se jedná o 6.4 litrový agregát s výkonem 515 kW. Co se týče výbavy, tam by vám zřejmě nemělo nic chybět, kromě toho, že moc lidí nesvezete.

Zdroj foto: foter.com


    
Luxusní ojetá auta nad jeden milión korun-Porsche 918 Spyder
Luxusní ojetá auta nad jeden milión korun-Lamborghini Murciélago
Luxusní ojetá auta nad jeden milión korun-Ferrari F12 Berlinetta
Luxusní ojetá auta nad jeden milión korun-Aston Martin 7.0 Vulcan V12
Luxusní ojetá auta nad jeden milión korun-Ferrari 6.3 LaFerrari

Diskuze - přidejte váš komentář

URL v příspěvku nejsou vypisovány jako aktivní odkaz. Příspěvky jsou kontrolovány administrátorem.

K článku zatím nebyl vložen žádný komentář.

Nejžádanější značky: Audi | BMW | Citroën | Fiat | Ford | Hyundai | Mazda | Opel | Peugeot | Renault | Škoda | Volkswagen

Online autobazar | Server Autobazary ojeté auto.cz je napojen na autosoft.cz