Recenze Dacia Sandero 1,4

17.8.2013  autor:  Ladislav Š.
60 %
Značka:
Dacia Sandero 1,4
Rok výroby:
2009
Vlastním roků:
4
Kolikátý majitel:
1

Dacia Sandero 1,4 - hodnocení a zkušenosti uživatele

Dacii používám v provozu nějaké dva roky, respektive je to ve větší míře auto manželky, a z osobních zkušeností hodnotím toto auto jako "nemastné, neslané". Myslím si, že po dílenské stránce se chlapci moc nepředvedli. Ani po stránce prostornosti se nedá říct, že mám nějakou velkou radost. Ba naopak, vyšší osoby budou v Sanderu trpět. sandero má docela dost nevýhod. Jednak nejdou výškově nastavit sedadla, nestavil nelze ani volant, k němu mám další negativum - chybí posilovač, tlačítka pro stahování oken jsou umístěny na středovém panelu a co jsem nepochopil vůbec, tak při stírání nejde zároveň ostřikovat čelní okno. Ale abych jen na Sandero neplival, překvapilo mě dostatek místa v zavazadlovém prostoru. Čtrnáctistovka motor je tak nějak akorát. Neurazí, ale není to ani žádná hitparáda. Docela mě vadil hukot od motoru, který byl hodně slyšet uvnitř kabiny. Po jízdní stránce se Sandero chová normálně, při přejíždění větších nerovností jsou uvnitř kabiny slyšet divné rezonance.

Klady (spokojenost, spolehlivost)

velký zavazadlový prostor nízká pořizovací cena spotřeba

Zápory (závady, poruchy atd.)

prostor vibrace výbava dílenské zpracování

Na této stránce najdete osobní zkušenosti majitele vozu Dacia Sandero 1,4. Tato recenze vyjadřuje hodnocení, které prezentuje osobní názor majitele vozu.

Celkové hodnocení:

60 %

Auto za pár korun, ale i tak je komfort bída. raději se poohlédněte po jiném voze.

Spolehlivost:

80 %

Spotřeba:

80 %

Jízdní vlastnosti:

60 %

Pohodlí:

30 %

Praktičnost:

50 %

Další recenze Dacia Sandero

Nezapomeňte si přečíst i další uživatelské recenze Dacia Sandero, případně si prohlédněte nabídku ojetých vozů Dacia Sandero.



Diskuze - přidejte váš komentář

URL v příspěvku nejsou vypisovány jako aktivní odkaz. Příspěvky jsou kontrolovány administrátorem.

sandero
Autor: alex prasil (host)
Datum: 21.8.2014 v 18.15
Nehaňte to tolik, nastavitelný volant i sedák to má, jen jste to nechtěl připlatit, i posilovač...
RE: sandero
Autor: Béďa (host)
Datum: 14.1.2016 v 15.10
alex prasil: To je tak když je někdo zakomplexovaný tak bude hanit všechno a všude. Já měřím 197 cm a nemám nějaké problémy se tam vejít. Druhá věc je porovnávat lidové vozítko za lidové peníze třeba s audi v úplně jiné cenové hladině. Ale jak jsem řekl když někdo chce hanit tak to může bít třeba ze zlata a je to stejně jedno.
RE: RE: sandero
Autor: Jardula (host)
Datum: 1.3.2016 v 09.13
Béďa:souhlas!!!Jezdíme už 8 rok,fakt že ne nějak moc-najeto 45000 km :-D .Hluk tedy je,ale co mě víc štve jsou stěrače,silně vržou,potvory.Jinak i po 8 letech vypadá jak nové-garážujeme.
RE: RE: sandero
Autor: Favik (host)
Datum: 28.3.2016 v 18.20
Béďa: Já mám stepway 0.9 a zatím super. Mám to sice dva roky ale nastupování, jízda, spotřeba a zatím i spolehlivost jsou za 1. Nyní když si vzpomenu na svou fábii HTP a její věčné maličkosti a při necelých 100000 km generálku motoru, běhá mně mráz po zádech a jsem rád že jsem ji prodal do auto ESA ale lituji toho kdo ji koupil.
RE: RE: sandero
Autor: simone (host)
Datum: 12.4.2016 v 16.48
Něco na tom je. Pokud je ten pan dotyčný haněn celý život, tak nadnést se a být pozitivní k věcem, či lidem je pro něj velký úkol. Tak zdar POZITIVUM!
Sandero
Autor: Krocan (host)
Datum: 17.5.2016 v 08.02
Sandero vlastním od07/2009,Arctica 1,4-jezdí skoro denně-80 000km. Jednou měněný svislý čep. Nevím co má pan za verzi,možna to auto ani neviděl. Bez posilovače,stavitelného sedadla seřiditelného volantu-prostě základ ale el. stahovaní oken. Totální blbost. Píše o něčem v čem ani neseděl.
Sandero
Autor: Pablo (host)
Datum: 24.5.2016 v 10.50
Mám Sandero 1, 5 DCi od 12/2009...najeto 192 000 Km....měnil jsem pouze rozvoďák a opravou prošlo čerpadlo.... za pořizovací cenu 271 000 Kč nemůžu čekat BMW....ale je to poctivý obyčejný pracant
Sandero
Autor: Pavel (host)
Datum: 19.7.2016 v 15.08
Zdravím, Sandero máme letos druhým rokem, nevidím na něm nic negativního(leda to že se nám rozrostla rodina a bude brzo nutné ho vyměnit za prostornější)ale asi bych zase šel do Dacie, jasně za ty prachy nelze čekat BMW, ale když to srovnám s Fabii, kterou má doma otec, tak to se nedá srovna!!! Pale nahoru pro Dacii!!!

Zapojte se do diskuze

Podělte se o své zkušenosti: vložte vlastní krátkou recenzi na vůz Dacia Sandero.

Nejžádanější značky: Audi | BMW | Citroën | Fiat | Ford | Hyundai | Mazda | Opel | Peugeot | Renault | Škoda | Volkswagen

Online autobazar | Server Autobazary ojeté auto.cz je napojen na autosoft.cz