Srovnání leasingů: Neutrácejte zbytečně za auto

6.11.2014  autor:  placená inzerce

Obejít se bez automobilu je v dnešní uspěchané době téměř nemožné, obzvlášť pro podnikatele. Čas jsou peníze a být neustále mobilní a flexibilní je základ úspěchu. Právě pro podnikatele se nabízí nová služba LeasePlan Go, která šetří peníze i čas. Porovnejte si s námi výhody tohoto operativního leasingu oproti klasickému leasingu vozidel.

Princip LeasePlan Go

Nejprve je třeba si vysvětlit, o jaký princip v LeasePlan Go jde. Více informací o konkrétní podobě a výhodách operativního
leasingu oproti jiným variantám prozradí srovnávač financování. Jedná se o dlouhodobý pronájem vozidla pro firemní zákazníky. Rozdíl mezi tímto systémem a klasickým leasingem je především v jejich cílech, kdy u finančního leasingu je cílem převedení vozidla do majetku zákazníka, zatímco LeasePlan Go se zaměřuje na dobu užívání automobilu. Po skončení smlouvy o operativním leasingu nájemce vrátí vozidlo pronajímateli a za dobu jeho používání zaplatí pouze rozdíl mezi původní cenou a garantovanou zůstatkovou cenou vozidla. To samozřejmě také v pravidelných měsíčních splátkách jako u běžného leasingu. Tato splátka je po celou dobu neměnná a navíc díky výhodným úrokům vychází levněji než u finančního leasingu, což může měsíčně ušetřit řádově až tisíce.

Výhody po všech stránkách

Kromě výhodného financování samotného vozu ušetříte nemalé částky a také starosti díky řadě služeb souvisejících s jeho provozem, které můžete využívat. Zázemí silné leasingové společnosti a jejích velkých odběrů totiž umožňuje využít výhodné finanční podmínky u dealerů aut, servisů, prodejců autopříslušenství, pojišťoven a všeho dalšího, co souvisí s běžnými náklady pro provoz automobilu. Toto všechno navíc zařídí za vás, takže se můžete plně věnovat rozvoji svého podnikání a nestarat se o záležitosti kolem firemního vozidla. Doba operativního leasingu se sjednává v rozmezí dvou až pěti let, poté vůz jednoduše vrátíte a vyberete si jiný. Nemusíte se starat o jeho prodej a přitom budete mít k dispozici zase nový, moderní vůz.

Operativní leasing představuje skvělou možnost, jak si trochu ulehčit podnikání. Tuto službu poskytuje online na svých stránkách společnost LeasePlan.

Úspory při pořízení Škody Octavie Combi

Abychom si ukázali finanční úsporu při pořízení nového vozu, vybrali jsme Škoda Octavia Combi, Elegance, 2.0 TDI/110 kW AP. Její pořízení za hotovost přijde při rozpočítání na splátky 14 347 Kč měsíčně, přičemž platíte za celou hodnotu vozu. Pokud byste pomýšleli po několika letech na nový vůz, musíte si projít martyriem přímého prodeje nejspíš přes inzerát nebo vsadit na nějaký bazar. Přičemž si budete muset dát pozor na veškeré papírování. Oproti tomu financování úvěrem vychází na 11 704 Kč. Výhodou je, že nepoužíváte peníze vlastní a můžete s nimi naložit efektivněji. S finančním leasingem za 12496 Kč splácíte celou hodnotu vozidla bez případné akontace. A nakonec s LeasPlanem Go zaplatíte pouze 9 586 Kč měsíčně. Neboť platíte jen rozdíl kupní a prodejní ceny ve chvíli, kdy přesedláte opět na nejnovější model.

Nejžádanější značky: Audi | BMW | Citroën | Fiat | Ford | Hyundai | Mazda | Opel | Peugeot | Renault | Škoda | Volkswagen

Online autobazar | Server Autobazary ojeté auto.cz je napojen na autosoft.cz